diumenge, 5 de maig del 2024

QUE NO S’ATURI LA RODA

DYNAMITE SHAKERS – “DON’T BE BORING”

NOU REGISTRE

En sonoritats garatgeres, la dècada del 80 el país veí va ser bastant prolífic. Ens referim al francès. Bandes com Gamine van deixar una fonda petjada.

Com és normal quan alguna cosa els tira i volen aprendre, molts grups comencen fent versions i Dynamite Shakers no son l’excepció. Van començar el 2019, editant al cap d’un parell d’anys de la seva formació una sèrie de singles de versions. Alguns dels temes escollits, de bandes com Troggs, Flamin’Groovies, Sonics, Dogs o Fleshtones.

El mateix any, van recollir tots el singles en un àlbum homònim. Ara a Elouan Davy (veu, guitarra), Calvin Tulet (guitarra, veu), Lila-Rose Attard (baix) i François Rocheteau, després d’uns quants centenars de concerts (no és broma) han decidit que els hi ha arribat l’hora de la veritat. Des de la seva base a Saint-Hilaire-de-Riez, petita ciutat situada a la costa atlàntica a sota de Nantes, acaben de llançar el seu àlbum de debut, aquest Don’t Be Boring via Les Disques En Chantier.



El resultat no pot ser més brillant. Deu torpedes directes a la closca. Melodies que roden a velocitat de creuer a base de llesques de guitarra i bateria a un pas del descontrol. Frescor i ganes de menjar-se el món. Punyetera jovenalla.  







          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada