divendres, 3 de maig del 2024

SHOW MUST GO ON

ACTIVITATS EXTRA-ESCOLARS

El festival de Eurovisió és per a representants de les televisions “públiques” dels països membres de la Unió Europea de Radiodifusió. Sempre havia escoltat que Europa començava als Pirineus. Doncs no, comença a Israel.

Els grans festivals, sempre sota els interessos dels gran lobbys, cada vegada tenen més problemes, sobretot perquè ningú prengui mal. Uns problemes que evidentment resoldran escombrant cap a casa canviant alguns petits detalls. Posar més policia, retallar la llibertat d’expressió i manipular els fets de cara a la gran massa, seran alguns d’aquests detalls. I si convé, s’anul·la.

Falta una setmana per a la final de la seva 68èna edició, que serà a la tranquil·la (fins ara) ciutat sueca de Malmö i els canvis ja han començat. De moment, han prohibit banderes, samarretes, articles o cartells amb símbols palestins. Només es permetran els dels països participants, incloent Israel, es clar.

Jean Philip De Tender, director general adjunt del show ha declarat que ‘la UER recolza fermament la llibertat d’expressió i el dret a expressar opinions en una societat democràtica’. Si us plau, que algú tiri de la cadena.



            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada