dissabte, 4 de maig del 2024

REMEIS MIRACULOSOS

THE YUM YUMS – “POPPIN’ UP AGAIN”

NOU REGISTRE

El què fan ho  broden. S’ho passen bé, ens ho passem bé i alegren la vida al més aturat dels humans.

És veritat que The Yum Yums, intel·lectualment no s’han de trencar gaire les banyes de viking alhora de fer un nou àlbum. No volem dir que sigui fàcil el que fan. Al contrari. Per tancar un disc cada vegada, amb 14 cançons com és el cas de rotund i impecable power-pop, n’has de ser mestre d’obres.

La banda de Noruega, nomenats ambaixadors europeus d’aquest estil, presenten el seu sisè àlbum que porta per nom Poppin’ Up Again, editat fa una setmana. Igual que en el darrer, aquell Those About To Pop de 2020, trobem cançons enganxoses, plenes d’harmonies, juganeres guitarres i amb lletres per no escalfar-se el cap.

Lidera el grup Morten Henriksen, que va començar a fer soroll amb els Stroyers a finals de la dècada dels 70 i després va formar part de bandes com Siste Dagers Helvete, The Tip Toppers, Cosmic Dropouts fins dedicar-se per complert als Yums amb els que funciona des de 1993. Amb ell estan John Martinsen, Ulf Bendiksen i Vibeke Saugestad. Canten sobre voltar-se de les millors persones i ser-ne conscient.


Que diferent seria el món si als nostres petits delinqüents, en comptes d’abocar-lis tota la porqueria produïda en massa basada en algoritmes i IA, se’ls donés a escoltar coses com Steal My Heart Away, un dels temes inclosos en aquest plat volador carregat de vitaminades i píndoles de colors. A la portada prenent-se una d’aquestes, Natalie Sweet, la músic i amiga d’Henriksen

L’àlbum perfecte per encarar els darrers dies de merdosa propaganda electoral i sobreviure.






         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada