dilluns, 19 de juliol del 2010

THE RUNAWAYS

L'estrena a l'estat espanyol de l'esperada pel·lícula de la directora Floria Sigismondi, finalment l'han anunciat pel 10 de setembre.
He vist alguna entrevista a les noies, i tant Kristen Stewart com Dakota Fanning prefereixen dir que és la història d'una relació d'amistat entre un grup de noies que no pas centrar-se en el què va ser realment la mítica banda de Los Angeles. Potser sí, que sigui millor així. Malgrat aquest desig, cal tenir present que hi ha hagut un importantíssim treball per aconseguir una bona semblança amb les originals Joan Jett i Cherie Currie, així com amb l'estètica dels setanta a la costa californiana, com per poder veure-hi una mica més que una simple història d' amistat. A tenir en compte també la forta similitud de l'actor Michael Shannon amb l'adora't i portentós Kim Fowley.
Als USA ja ha estat estrenada i a l'igual que va passar al Festival de Cine de Sundance, les crítiques li estan sent favorables.
Hi ha hagut concerts de manera individual, però hi haurà reunió de la banda sencera? Rumors no en manquen. Si més no, tot ajuda a augmentar la llegenda de la primera all-female band.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada