dimarts, 6 de desembre del 2011

TARDA TARDÀ

Anava escoltant la radio del cotxe mentre em dirigia a un concert del Primavera i per casualitat vaig ensopegar amb una de les emissores públiques. Feien aquest programet incrustat a les emissions de cap de setmana amb el nom pretesament graciós de Tarda Tardà i dic programet perquè es veu que no tenen ni la mínima capacitat per realitzar-lo en les condicions pròpies d’un que vol ser clàssic de les ones radiofòniques catalanes. 

Doncs resulta que el senyor Tardà aquell dissabte era a Nova York. Hi estava per enregistrar un programa des dels Electric Lady Studios i per aquest motiu, el que entrava per les nostres orelles no era en directe, sinó un simple i trist arxiu enregistrat, evidentment, per ell mateix. I posant-hi la guinda, ho feia saber com la cosa més normal i d’agrair per part dels pobres oients.

Dues preguntes em van aparèixer de cop com dos míssils terra-aire: en la situació actual de manca de pressupost, és imprescindible anar a Nova York a realitzar aquest programet? Compte que l’emissora és pública i dubto que ho pagui de la seva butxaca de golin stone. I segona, suposant que sí, que fos tan important, tan egocèntric és aquest senyor que no és capaç d’elaborar un equip apropiat que generi una persona de suport amb la capacitat d'emetre el programa en directe? 

En fi. Molt golim stone però cutres fins la medul·la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada