divendres, 2 d’agost del 2013

ALGUNS TRASPASSOS RECENTS

Traspassos per a tots els gustos:

El primer de mes ens deixava el cantant australià Gary Shearston i l’acompanyava el mateix dia el gran bluesman Texas Johnny Brown (John Riley Brown). El dimecres 3, ho feia Bernard Vitet, el prolific trompetista francès, amb una molt interessant carrera com a pioner en el free jazz i muntanyes de col·laboracions amb infinitat de músics d’arreu del món.
 
 
L’endemà Bernie Nolan (Bernadette Therese Nolan) la popular cantant, i actriu, anglesa (a la dreta de la fotografía) que desapareixia precedint a l’esposa de Pete Seeger, Toshi Seeger, que va traspassar el dia 9.
 
 
 
El 10 ho feia Peppi Marchello, vocalista dels Good Rats. El mateix dia, Uri Caballero, membre d’Els Surfing Sirles, amb 34 anys. El dimecres 17 l’impresionant Daniel Théron (a la fotografía següent), alies Dashiell Hedayat, entre altres històries, les que va protagonoitzar amb Gong. Faye Hunter, el dia 20 amb 59 anys baixista de la fantàstica i poc coneguda banda americana, Let’s Active, i que darrerament havia participat de la Big Star’s Third.
 
 
 
Walter De Maria, bateria dels mítics The Primitives de Reed, Cale i Conrad, encara que amb el què s’ha guanyat la vida ha sigut amb l’escultura, va morir el 25 i l’endemà el guitarrista JJ Cale. I finalment Mick Farren (a la foto) dels imprescindibles The Deviants. Ho va fer feliç, el dia 27 dalt de l’escenàri de The Borderline a Londres durant una actuació amb la banda recomposta, encara que oficialment va morir després a l’hospital. Gent que va passant.
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada