dimarts, 7 de novembre del 2017

EL VICIÓS D'EN MARTIN LUTHER KING

PER LLOGAR-HI CADIRES

L’escàndol no és que cada setmana hi hagi algun sonat que es carregui amb un fusell automàtic un grapat de persones innocents. L’escàndol és que Martin Luther King s’ho passes bé. Un informe de l’FBI ara explica que Luther King participava de festes on es va observar que ‘es produïen una varietat d’actes sexuals, desviats del normal’ i també fa safareig amb una suposada relació amb Joan Baez – clar, una altra comunista.

fotografia de 1966

L’informa, que data del 12 de març de 1968, poc abans de ser assassinat a Memphis i que va ser tret a la llum la setmana passada, forma part del darrer paquet de paperassa desclassificada referent a l’assassinat de John F. Kennedy.

I també forma part de l’era Trump, treure documentació macarrònica per a que tots els seus votants es posin calents imaginant-s’ho. De sobres era sabut que J. Edgar Hoover, director de l’FBI de 1935 a 1972, li podia dir a Luther King, de tot menys guapo. Era d’aquests que veia comunistes per tot arreu i si li convenia falsejar els fets, doncs ho feia i es quedava tan ample. Què em recorda?




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada