dilluns, 15 de gener del 2018

KAREN O + LILY AMIRPOUR

YO! MY SAINT
D’ESQUITLLADA

Les coses com siguin. Els francesos tenen la mà trencada per crear ambients glamourosos de pel·lícula. La firma parisenca Kenzo ha llançat un curt de 9 minuts on, com explica la representant de la casa, Carol Lim, ‘la bellesa del film sorgeix del fet que dues dones van decidir fer un film juntes. A female musician and a female director. Aquest va ser el punt de partida’. El motiu, la presentació de la col·lecció "primavera-estiu 2018". Un bon motiu.



Aquestes dues dones son la directora iraniana Ana Lily Amirpour, recordada per la seva brillat estrena amb A Girl Walks Home Alone At Night i Karen O, la fascinant cantant de la banda novaiorquesa Yeah Yeah Yeahs que diu ‘quan li vaig portar per primera vegada el projecte a Ana Lily, tenia 100 idees i ella va aconseguir destil·lar-les fins a convertir-ho en alguna cosa elegant i simple’. Sobre d’on la inspiració va afegir ‘per a la música, immediatament vaig voler fer alguna cosa melodramàtica i romàntica... tot lo que hi ha de bo en qualsevol tele-novel·la coreana‘ – la seva mare era de Corea del Sud, anoto. Interpreta la cançó amb el també music anglès Michael Kiwanuka.

Ana Lily Amirpour

Karen O

La resta son el músic xinès Alex Zhang Hungtai, Jessica Henwick i Kiko Mizuhara, fotògraf i models protagonistes. Per el film en sí, Ana Lily es va inspirar en Sayoko Yamaguchi, actriu i reconeguda model japonesa que va moir als 57 anys i amb el music Ryuichi Sakamoto, és impossible a més, no veure clares referencies a Blow-Up d’Antonioni.

A partir del 22 de gener, es podrà adquirir el tema en format 7” en dues edicions limitades: la primera en un premsatge de 250 unitats en groc i la segona en una tirada de 1000 en vinil vermell. A la pàgina web de Karen O i a les botigues de Kenzo de tot el món. Al passeig de Gràcia, 33 n’hi ha una.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada