dilluns, 25 de febrer del 2019

FINALMENT, LA CATEDRAL EN DIRECTE A BARCELONA

ALBERTO MONTERO
FABRA i COATS – BARCELONA
23 – 02 – 2019 
DIRECTE

És un dels autors més interessants de que disposem i no sé si sabem apreciar-ho. El seu impecable treball figura de manera destacada entre tot el que es fa i es desfà de per aquí. Aquest dissabte al vespre, després de la projecció del documental del mateix nom, va interpretar el seu darrer àlbum, La Catedral Sumergida (BCore), en una presentació que tenia molt de peculiar, donat que el disc fa gairebé un any que esta editat i estranyament encara no l’havia presentat a la ciutat on ha viscut fins ara.


No em repetiré dient a què em sona, ni les referencies, ni si s’ha deixat imbuí per la Bíblia o el Coràn, als registres que sap treure a les seves cordes vocals i les composicions no els hi cal etiquetes, els treballs amb denominació d’origen no en necessiten.

En un ambient cerimoniós i envoltat dels seus musics, assegut al mig de tots ells, Alberto Montero va aprofitar l’ocasió per donar les gràcies per aquests 10 anys a Barcelona i acomiadar-se d’amics i coneguts. Se’n torna cap a casa. I el concert, de matrícula.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada