diumenge, 20 d’agost del 2023

MANTENINT L’EQUILIBRI

NOU REGISTRE

La banda de pop-punk Be Your Own Pet, desprès d’hivernar gairebé 15 anys (que es diu ràpid), desperten tan frescos

A més de treure disc, aquest any ja han estat voltant per mig mon presentant el nou treball que sortirà físicament cap a finals d’agost, via Third Man Records. L’han escrit i enregistrat tres dels quatre membres fundadors, Jemina Pearl (veu), Jonas Stein (guitarra), Nathan Vasquez (baix) i el bateria John Eatherly.

Es diu Mommy, i conté 11 nous vigorosos temes, de la mateixa factura a la que ens van acostumar des del brillant disc homònim de debut (Ecstatic Peace – 2006) produït per Steven McDonald (Redd Kross) i Get Awkward (XL Recordings – 2008), que son els seus dos únics discos.


Els singles avançats, tenen lletres emprenyades: Hand Grenade, Worship The Whip, que parla de la dreta i la seva personalitat agressiva amb les persones que no pensen com ells i lo patètics que son amb aquells que els utilitzen, Big Trouble que parla del país on viuen, que treu el dret bàsic a l’avortament i després te l’audàcia de preguntar-te que per què estàs enfadada? i aquest Goodtime!, sobre el problema de no perdre l’equilibri amb dos fills, la hipoteca i el desig de tornar a tocar amb la banda. Aquest, afortunadament, l’han superat.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada