dimecres, 23 de gener del 2013

PRIMAVERA SOUND 2013

En la presentació del cartell del festival, no puc deixar de pensar en com seria veure i escoltar algun dels noms anunciats en una sala de concerts i actuant ells sols exclusivament. 
 
Molts noms repetits (n’hi ha que sembla que estiguin en nòmina) i d’altres que s’incorporen al club. Canvi de marca, de San Miguel a Heineken i manteniment de les formes i la manera de fer dels organitzadors. Continuen on ho van deixar, encara no fa dos mesos, amb la pedanteria i l’egocentrisme. A quin nivell es situen organitzant una gala, fet més propi d’un programa de teleporqueria que de festival que presumeix d’independent i alternatiu? 
 
He de fer tot el possible per mantenir-me al marge d’aquesta marea de xerrameca. En definitiva, l’important son les actuacions que per sort, aquí no hi poden fer res i n’hi ha d’ineludibles: Nick Cave and The Bad Seeds, Fiona Apple, The Breeders, Deerhunter, My Bloody Valentine, Animal Collective, Grizzly Bear, Daniel Johnston, Dinosaur Jr., Kurt Vile and The Violators, Neko Case, Camera Obscura, Fuck Buttons, Savages, Wild Nothing, Bob Mould, DIIV, Christopher Owens, Woods... per tant, amb aquest enfilall de noms els hi commuto la pena per fatxenderia, i a més, què dimonis, que la Heineken és molt millor que la San Miguel.
 
Fiona Apple
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada