dissabte, 27 de juliol del 2013

MERCÈ 2013 / 21è BAM

Ja s’han donat a conèixer bona part dels noms que posaran la banda sonora de les festes de La Mercè d’enguany entre el 20 i el 23 de setembre.
 
 
 
           
Al BAM, de moment figuren Sohn, Él Mató A Un Policia Motorizado, Fur Voice, The Coup, Dope D.O.D., Future Of The Left, Small Black, Pau Vallvé, Los Hermanos Cubero, Oso Leone, Pájaro, Orxata, Systema Solar, Lucy Love i Unicornibot. El dissabte 21, a l’escenari que la Damm paga trinco trinco, Miles Kane, El Petit de Cal Eril i The Free Fall Band. I escampats en diferents moments, l’habitual patxanga del tío Manolo, cortesia de gent com Peret (no m’ho puc creure), Los Manolos, Niño Josele & Cobla Sant Jordi, Sanjosex & Chicuelo i Quico el Celio, el Noi i el Mut de Ferreries. I això és tot.
 
Des de no se quina pàgina felicitaven a la gent del BAM i la marca de cervesa assegurant que l’havien encertat i finalitzaven l’article la mar de satisfets dient: “¡Y gratis! ¿Qué más podíamos pedir?” Doncs per exemple, que la cervesa que vendran al carrer Rosselló aquella nit, que és com faran el negoci, també ho fos de gratis. O algun nom com el de The Dream Syndicate de l’any passat. I posats a demanar, doncs una Mercè sense draps al mig coronant l’ajuntament. I ja està.
 
Com sempre dic, qui no es conforma és ben bé per què no vol.
 
cartell obra d’en Joan Fontcuberta

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada