dilluns, 16 de desembre del 2013

ENSEMBLE TOPOGRÀFIC

PERFORMANCE


EUFÒNIC URBÀ – MOSTRA D’ART SONOR I VISUAL

ARTS SANTA MÒNICA – BARCELONA

Copio directament de la pàgina del Centre: ‘Eufònic és una mostra d’art sonor i visual que se celebra a les terres de l’Ebre i que té com a principi vertebrador donar visibilitat a algunes de les propostes més innovadores en el camp de la investigació sonora, la creació col·lectiva, la multidisciplinarietat i els visuals d’avantguarda, la música electrònica i la comunicació interactiva’.
 
Algunes d’aquestes propostes s’han pogut veure en les dues edicions celebrades en espais del Delta i ara s’han pogut veure dins de l’Eufòric Urbà, adaptats a l’espai del Santa Mònica. 
 
Una d’aquestes, va ser de la mà dels Ensemble Topogràfic, que son els tortosins Anna Hierro (ballarina, veu i guitarra acústica) i Carles Martorell (pre-gravats, percussió i veu) juntament amb l’ampostí Andreu Garcia (guitarra elèctrica i pre-gravats) al vespre d’aquest dissabte en el claustre de l’antic monestir. 
 
Presenten el set anunciant que tot el que allà escoltarem, són sons extrets i inspirats a, i, en la zona del Delta, evocant la proximitat real de la música amb la natura i reivindicant aquesta espontaneïtat. Gràcies al seu treball, el resultat de l’experiència no pot ser més fascinador i gratificant. Totalment imbuïts per l’energia del seu paisatge, fan servir d’una tirada els instruments, les veus i els moviments que ella interpreta al començar i a l’acabar la peça, de catalitzadors, per mostrar-nos allò que en la nostra santa innocència ens estem perdent.
 
Sensacional.
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada