diumenge, 22 de desembre del 2013

ROTE FLORA BLEIBT

RUMIAMENTES
 
L’experiència que m’ha anat aportant llegir la premsa diària és la de prendre consciencia de qui són els bons. Normalment intenten passar de puntetes davant de fets que puguin estar relacionats amb causes alternatives i més si aquestes tenen aspectes que puguin generar efectes mirall. Però ahir, se’ls hi va col·lar una manifestació en defensa d’un casal popular que va acabar amb centenars de ferits, la majoria, evidentment, manifestants, però aquesta vegada un bon grapat de polis també se’n van anar calents cap a casa.
 
 
(fot. Asel Heimken - EFE)
 
 
L’experiència que vaig tenir a l’escoltar aquest disc per primera vegada, em va aportar una part important de la consciència musical per entendre el què en realitat és la música. Des de llavors, entenc que pot ser que en un lloc determinat i en un moment concret del temps, passin coses i aquestes deixin senyal. Gent com Klaus Dinger o Michael Rother van disposar de l’ocasió per fer-ho i enregistrar-ho. 
 
Totes dues experiències s’han produït a la ciutat alemanya d’Hamburg i en desembre. La primera es va desencadenar ahir, la segona el 1.971.
 
 

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada