diumenge, 12 d’octubre del 2014

JAPANESE NEW MUSIC FESTIVAL


PROPOSTES – SUGGERIMENTS
 
 
De nou viatjarem cap a paratges coneguts i ens retrobarem en el lloc on ho vam deixar la darrera vegada. Un nou tour de Japanese New Music Festival – amb parada el proper dissabte 18 d’octubre a la sala Almo2bar de Gràcia – ha arrencat. Igual que una divinitat hindú, són una única entitat amb vuit braços que s’expressa a través de Yoshida Tatsuya (Ruins), Tsuyama Atsushi (Acid Mothers Temple) i Kawabata Makoto (Acid Mothers Temple) funcionant com diferents grups, fins a vuit, fent-se i desfent-se depenent de cada moment. 
 
Aquestes vuit constel·lacions, com algú encertadament les ha batejat, són: Ruins-Alone, Zoffy, Akaten, Zubi Zuva X, Psyche Bugyo (Tsuyama’s Psychedelic Judgement), Tsuyama Atsushi Solo, Kawabata Makoto Solo i els Acid Mothers Temple SWR.
 
 
 
 
Les productives i inquietes ments d’aquests tres músics, influenciades pels clàssics de la música psicodèlica, progressiva, jazz, experimental i ètnica, els ha convertit en tota una autoritat dels sons més contemporanis, provocant genuïns banys de sensacions per allà on descarreguen.
 
 
Kawabata Makoto
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada