dilluns, 13 d’octubre del 2014

COMET GAIN

COMET GAIN + WILD BALBINA
 
SALA BECOOL – BARCELONA
11 – 10 – 2014
CONCERTS
 
Obrien Wild Balbina, un quartet gallec amant dels ritmes pop que amb la seva ballaruca tenien la missió de contagiar al personal que anava entrant delit per veure la banda estel·lar de la nit. I ho van aconseguir. Amb l’enèrgic pop-punk que practiquen, per una estona ens van fer oblidar el que venia.
 
Wild Balbina



I què venia! La mítica banda de Londres comandada per un pletòric Charlie Feck, acompanyat en aquesta ocasió per Anne Laure Guillain i l’ex-baixista dels Clientele, James Hornsey, son un clar exemple del que ha de ser la música pop: poques floritures i al grà
 
 
 
 

Una darrera l’altre, entre converses amb el públic, cures per cops amb encara no sé ben bé què, emocions alternades amb cares de sorpresa per les efusives respostes de la gent amb els seus himnes, com Fists In The Pocket o I Never Happened, van anar sonant, empalmades, un repertori de cançons envejable. 

Poder-los veure en una sala de les dimensions de la BeCool no te preu. Hi ha bandes que son al pop el que el tomàquet al pa. Li donen vida.
 
Charlie Feck rebent les primeres cures
 
Anne Laure Guillain convidant a cava

 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada