dimarts, 2 d’agost del 2016

¡VIVA HONDURAS!

RUMIAMENTES I BARRINADES


En una de les presentacions del llibre La Revolució que Ara Toca d’en Pau Riba, el propi autor feia esment de que li cridava l’atenció el fet que tot i la indignació general de que parlava la gent al carrer, aquesta indignació no la veia per en lloc.

Aquests primers dies d’agost, observant igualment els moviments de la gent, no només tampoc veig la ja famosa indignació, sinó que aquest observar ens aporta noves dades sobre el que ja sospitàvem.






1 comentari:

  1. La indignació (si l'entenem com s'entenia durant aquella cosa que va ser el 15-M) es va acabar quan uns van trobar feina, d'altres en van trobar una de millor, a d'altres els van augmentar el sou (o abonar les pagues extres que els devien), alguns van pensar-se que n'hi havia prou votant a Podemos, uns altres tants se'n van cansar i la resta vam començar a intuir una certa pudor de cremat en tot plegat.

    Dit això, i des del respecte que ja saps que li tinc, a Pau Riba mai li he observat un tarannà molt, diguem-ne, indignat... Tranquil com és ell...

    ResponElimina