dimarts, 1 de maig del 2018

EL RETORN DE LA VACA HIPPIE

DOCTOR MUSIC FESTIVAL 2019 - ESCALARRE 

LA VACA SAGRADA, ECOLÒGICA, SOSTENIBLE, BIODEGRABLE... I SUPER-AUTOMÀTICA

PER APRETAR A CÒRRER

Als catalans som capaços de vendre’ns a la tieta coixa per un parell de tractors i a sobre fer-li creure que és pel seu bé i benefici.

Fa uns dies des de la catalana Doctor Music, en el seu afany per fer-se un lloc en l’actual panorama festivalero – tenint en compte les voltes que hi ha per arribar a Sort, els hi cal esforçar-se una mica més que altres – ja van fent una mica de promo. Per això han llançat un primer vídeo on es fa especial incidència en la ‘trilogia màgica’ xiruquera-pijo-iòguica, amb el missatge: Crees en la reencarnación? Bajo las estrelles de un cielo mágico se producirá la reencarnación.



A la web o en fulls promocionals, hi figuren les típiques paraules que ajuden a vendre el producte com: corrents energètiques revelades en la geometria sagrada de la vall (es refereixen a estudis tèrmics i de corrents d'aigua?), sostenabilidad mediambiental i – ojo! – social, de la sobirania alimentaria, agricultura i ramaderia ecològiques. I tot això – i aquí ve el millor – per a trobar-te amb la millor versió de tu mateixa.  

Espero que, com a mínim, deixin ben sucats als seus compatriotes de les Valls d’Àneu, que dit de passada, segur no hi posen cap pega. Al final, és pel seu bé i benefici.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada