dissabte, 11 d’agost del 2018

HARD-TURISME


MENCIONS APART

Aquests dies se’ls pateix especialment, totes desesperades per fer-se i enviar a les amigues la foto que els permeti sentir-se especials pel fet d’estar on està tothom, norma bàsica, formar part del ramat.

Diumenge passat, el diari Ara va encetar un total de quatre entregues de reportatges en còmic seguint la tendència que marquen diaris com, el New York Times, The Guardian, La Repubblica o la revista francesa Revue Dessinée, especialitzada en aquest tipus de periodisme.

Hi ho va fer amb les vinyetes de Miguel Gallardo – creador de Makoki – amb el nom de ‘El turisme és un gran invent’. El dibuixant va viure al Gòtic durant 20 anys i el 2014 va haver de fotre al camp com diu ell, cansat de que els nous visitants li fessin impossible portar una vida normal, amb el tancament de botigues locals i la pujada estratosfèrica dels lloguers.

Demà el seguirà Oriol Malet, i després seran Ricard Efa i el duet Cristina Durán i Miguel Angel Giner amb el desafiament del cinema i els vídeo-jocs envers el suport físic de tota la vida, el testimoni de successos relacionats amb la lluita feminista o els reptes que es troben els pares de fills amb diversitat funcional. Per aquest ordre.

A veure si al final es podrà salvar alguna cosa del periodisme actual.


 

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada