diumenge, 19 d’agost del 2018

SINGLE LASH, DE CARA A LA TARDOR

AVANÇAMENT DISCOGRÀFIC

Nicolas Nadeau es va criar a San Antonio, Texas i com sol passar, la seva primera dèria es va encaminar cap a la pintura i les belles arts en general. Però no va trigar gaire i a traves d’algunes bandes locals de post-punk i experimental, en descobrir el soroll que es pot arribar a fer amb una guitarra, posant-se a escriure i tocar les seves primeres cançons. Desprès d’unes quantes afaitades, i editar algunes cintes tot sol, es va traslladar a Austin, va formar Single Lash, amb personal ja avançat com Neil Lord de Thusand Foot Whale Claw.


Vuit temes que segons diuen les primeres veus, son una mena de confessió de Nadeau, feta a parts iguals de lletres honestes i bellesa musical, vehiculades per sons acústics, fuzz i reverberacions que el situen en un lloc destacat de la nova fornada de bandes amb sonoritats destructivament belles.


Aquest octubre llançaran el seu disc de debut, Providence, de la mà d’Holodeck Records. Come True és la primera pista de l’àlbum, la porta cap a paisatges que ens poden preparar per l’hivern: ‘Called back, with soft insistence/Providence discreetly cast the snare’. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada