diumenge, 10 de març del 2019

PARSON RED HEADS S’ATUREN A LLEIDA


THE PARSON RED HEADS +  KACY & CLAYTON 
CAFÈ DEL TEATRE – LLEIDA
08 – 03 – 2019
DIRECTE

Es van aturar també a València, i a Lleida ho van fer en el cabàs del MUD, la tanda de concerts que converteixen per quatre dies a la ciutat de l’oest del país en ciutat visible – i audible – per a alguns melòmans, i aquest divendres a fe de Déu que va brillar per damunt de tota boira.

Passava gairebé un quart de les nou del vespre que pujaven a l’escenari del Cafè del Teatre ubicat a l’antic escorxador municipal, els joves Kacy & Clayton, cosins i residents al Canadà, per demostrar perquè estan sent venerats a mig món. Practiquen un exquisit i brillant folk de influència 100% britànic sense perdre de vista les seves arrels nord-americanes, i presentaven el seu darrer treball, The Siren’s Song (New West Record - 2017) que ha estat produït per Jeff Tweedy.


A la segona part, el llistó no es va moure de lloc. La psicodèlia-folk dels Parson Red Heads va omplir tots i cadascun dels racons del cafè amb les seves cançons lluents, perfectament perfilades per dues guitarres i una base rítmica comandada per Brette Marie Way. L’esperit dels Byrds va sobrevolar per tota la sala de la mà dels temes del seu darrer àlbum Blurred Harmony (Fluff And Gravy Records/You Are The Cosmos – 2017) i el bon grapat d’espectaculars singles de que poden presumir, molts d’ells editats en el brillant recopilatori In A Hazy Dream: Retrospective (2004-2014) (You Are The Cosmos – 2015).

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada