diumenge, 22 de desembre del 2019

L’ÉPÉE, A NOMÉS DUES HORES DE COTXE


2019 DIABOLIQUE TOUR
L’ÉPÉE + THE TWIN SOULS
EL MEDIATOR – PERPINYÀ
20 – 12 – 2019

DIRECTE

Amb un disc editat aquest any que servia com a petita mostra, aquesta explosiva unió de l'ex-Brian Jonestown amb els Limiñanas augurava moltes i bolt bones vibres a l'hora de posar-lo en escena, aixó com molta expectativa pel que podien ser capaços de provocar


Per això estava al corrent de la gira que duien a terme i que acabava aquest divendres passat a Perpinyà. La sala lluïa magnifica, i el públic, fet i conscient del que estava a punt de viure, molt lluny de l’esvalotament i el xivarri acostumades a patir a les terres del sud, guardava amb respecte l’aparició del grup, actitud que, per gran satisfacció de tothom, va perdurar al llarg de tot el concert. Lionel i Marie Limiñana, Emmanuelle Segnier i Anton Newcombe al front, feien i desfeien totes les sanefes del castell de focs i al darrera d’ells, quatre musics més (tres guitarres, teclats i baix) que construïen la base de soroll necessari pel goig dels quatre.

Cohesionats per l’energia que aporta Newcombe, van tocar quasi tot el disc, més tres temes dels Limiñanas, un total de quinze cançons en hora i mitja de concert que ens va deixar a totes, tal i com esperàvem, travessades per l’espasa que presidia l’escenari. Grateful dead.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada