divendres, 19 d’abril del 2024

PROTECCIÓ EFICAÇ

JOYER – “NIGHT SONGS”

NOU REGISTRE

Material elèctric: conductors, tubs i canalitzacions. Bases de protecció enfront el deteriorament que arriba constantment de l’exterior. I a vegades del mateix interior.

La parella de germans Sullivan, van formar Joyer el 2017 a Nova Jersey. Amb una carrera consolidada, ara aporten la continuació al seu darrer disc, aquell imponent Perfect Grey (Julia’s War – 2021), amb 11 nous talls d’slowcore. Melodies difoses que més aviat transmeten un presagi de tempesta i un amoïnament momentani a base de cops de guitarres que pugen i baixen. Es diu Night Songs, el van enregistrar a Big Nice Studios, Rhode Island, de la mà de Bradford Krieger (Courtney And Brad) i sortirà en 8 dies via Hit The North Records / Julia’s War.

(fot Maria Gelsomini)

Nick i Shane Sullivan, com a bons germans, un viu a Brooklyn i l’altra a Boston. Les distàncies, com el temps, és un bon aliat per tenir una bona relació. Malgrat això, el treball de composició, el comparteixen a parts iguals. Potser per aquest fet, aconsegueixen la característica sonora sobrenatural que els acompanya de guitarres feixugues i sobtadament encarcarades. ‘Sento que quan estic amb el meu germà no he de fer concessions’ explica Nick. ‘Ser germans ens permet ser sincers i fer crítiques constructives. Ens sentim molt còmodes i això ens ajuda a trobar allò que busquem en el nostre so’. Sobrenatural del tot.


Han compartit varis talls, un d’ells aquest Fall Apart. ‘Volíem una cançó frenètica, amb un ritme hipnòtic motorik i construir-la a partir d’aquí. Parla del descontrol, l’auto-sabotatge i l’autodestrucció que algunes persones deixen que passi facilment’ explica Shane. Estructures elèctriques d’ones sonores en conductors slowcore, per protegir-nos d’elements nocius.







        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada