dimecres, 17 d’abril del 2024

MERCROMINA i A CÒRRER

LIGHTHEADED – “COMBUSTIBLE GEMS”

A LA VISTA

Sovint, si els components i la samfaina son els correctes, un primer àlbum com aquest es posa com exemple a les escoles del que es pot fer amb una guitarra i una bateria.

En un debut s’hi troben – o haurien de trobar-s’hi – totes les credencials siguin de l’estil que siguin. Lightheaded son un trio de Nova Jersey format per Sarah Abdlebarry, Stephen Stec i Cynthia Rickenbach que han il·luminat el cel i no a base de 200.000 sostenibles bombetes. Ho fan amb el seu primer disc, aquest efervescent Combustible Gems que els hi edita Slumberland Records a mitjans del mes que ve.

Senten un gran respecte i admiració per les cançons de pop clàssic. Les nou cançons que componen l’àlbum, son com una cabussada en un mar d’aigües transparents i fresques. Una declaració de principis a l’eterna joventut, plasmada amb la senzillesa i excitació de les primeres vegades. Es poden escoltar els ressons que bandes com The Pastels o Comet Gain van llançar abans que ells. Aquella força natural amb la que si caus et tornes a aixecar com si res. Com a molt, amb els genolls pelats.









    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada