dilluns, 15 d’octubre del 2012

BAR LLIBRERIA ROXANNE

Barcelona és bona, si la bossa sona... fluixet. Com un degoteig, un altre espai de música en viu que tanca. Aquesta tarda llegia el darrer número de l’Independent de Gràcia i m'ho confirmava:
“El festival Músiques Disperses és una de les víctimes del tancament del bar llibreria Roxanne, obligat a abaixar la persiana aquest dilluns després de rebre la notificació de l’ajuntament. Les reiterades denúncies per soroll per part d’un únic veí han acabat amb tota la programació cultural d’aquest emblemàtic establiment.” 
 
Si en una reunió del que sigui, hi ha una finestra oberta i alguna persona nota la corrent d’aire al clatell i li molesta, la finestra es tanca per varies causes: perquè és un acte de curta durada, perquè no afecta a tot un col·lectiu de ciutadans i perquè ningú es quedarà sense feina. Però això, no és una simple finestra. Te una història, afecta a tot un col·lectiu de gent i a la feina d’un bon grapat d’ells. Què està passant?
 
Quant aquest veí va arribar, el local estava ja obert? L’establiment, que no disposa de la corresponent llicència? Una sola persona, pot produir aquesta actuació per part de l’ajuntament? Caldrien aquestes respostes i moltíssimes més. 
 
Lamentable. 

1 comentari:

  1. Nano. Tanca el blog, que no li intressa a ningú, només transmets males puçes i depressió. Jo de tu descansaria un temps noi.

    ResponElimina