dimarts, 26 de febrer del 2013

ALTERNATIVES IMAGINATIVES

Hi ha botigues de discos que, per fer entrar al personal, planten penjadors amb samarretes a la venda com qui posa la pastanaga davant de l’ase. Però per sort, mentre ens ho passem bé, n’hi ha d’altres que pensen en possibles alternatives.

Amb un d’aquests sacrificats comerciants de música parlava d’això, de la dificultat de tirar endavant una botiga de discos. Bé, de fet, subsistir ara en qualsevol àmbit comercial que em pugui imaginar, resulta un treball titànic, però en un de discos com el del carrer Giralt El Pellisser, on a sobre, només és pels bojos del vinil, pot ser per llogar-hi cadires. En mig dels típics ji jis i ja jas, prenent-nos-ho en broma per desdramatitzar-ho, recordàvem aquella temporada que en la desapareguda Overstocks, va està fent de caixera la xicota d’un dels empleats. 
 
A mida que en Marcos, el propietari de la botiga, n’anava parlant i anava prenent el format típic d’una conversa d’homes, recordava l’aspecte de la noia en qüestió: rosseta, tota mona i amb les corbes necessàries per generar unes cues de gent davant del mostrador de caixa que en aquells dies van fer història. Total, que no va faltar ni mig segon per arribar a la conclusió de que o bé es buscava la corresponent dependenta amb uns bons arguments o ja trigava massa per deixar aflorar per l’escot de la samarreta els seus generosos pels de la pitrera.
 
(cortesia de la cadena de restaurants Hooters)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada