dilluns, 4 de febrer del 2013

FLEETWOOD MAC – GIRA EUROPEA 2013

Em pregunto per què no hi ha cap promotor que porti a gent que estan de gira per Europa i que no han tocat mai aquí com, posem pel cas, uns Steely Dan, o ara a Fleetwood Mac. Que no estimen tant la música? Bé, de totes maneres, particularment no m’atrauen les bandes que allarguen la seva existència convertint la llegenda en un miratge. Però hi ha noms i noms, i és clar, també el mite. 
 
En els seus primers anys d’existència a finals dels seixanta eren una sofisticada i potent màquina de blues britànic de la mà de Mick Fleetwood i de Peter Green entre altres patums. A mitjans dels setanta amb la incorporació el 1974 de Stevie Nicks i Lindsey Buckingham van editar tres obres mestres consecutives, una amb el mateix nom de Fleetwood Mac, Rumours i el doble Tusk. Com a mínim porten des de l’any 1968 funcionant, o sigui, fa 45 anys, i mai han anat més enllà del Canigó. Em pregunto també si és que ningú no els ha parlat de la paella i la sangria. Perquè vinguessin, ni que sigui per pròpia iniciativa.
 
Aquests dies, han confirmat el retorn a Europa per la tardor. Visitaran França, Alemanya, Bèlgica, Suïssa, Holanda, Noruega, Dinamarca, Suècia, Finlàndia, Irlanda, Escòcia i Anglaterra.
 
Crec que per molt que ho intentem, seguim sent invisibles.
 
1968

1977

2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada