dilluns, 18 de febrer del 2013

BIBIANA BALLBÈ


Si alguna cosa diferència la cultura pop de les demés, és la seva permanent evolució i activitat. Per això hi ha imatges que representen aquests aspectes. I ella n’és una.

ICONES POP (en aquest cas, INACTIVA)


En el món exterior nostre, aquesta figura és habitual i acompanya al negoci. Nosaltres, per desgràcia, estem molt limitats i no ho és tant. La nostra activitat queda reduïda a una televisió tan sols preocupada per promocionar la cultura de la calçotada o penjar-se medalles en insignificants propostes a internet i a un club encaparrat en ser el millor del món com si això signifiques la salvació de la nostra ànima pecadora. Ben poca cosa. 
 
Ella efectivament és popular, però perquè surt a TV3, no surt a TV3 perquè és popular. Aquesta és la diferència convertida en inconvenient. I per això acabarà convertint-se en un fantasma més del cementiri. Per això i, és clar, perquè no hi ha aquesta activitat creativa de la que es pugui alimentar. 
 
Així, donant-hi voltes penso que caldria, per exemple, que es declarés lesbiana. No sé, per desempallegar-nos una mica de la mediocritat que ens envolta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada