dimecres, 17 d’abril del 2013

RECORD STORE DAY – 2013

DISSABTE 21 D’ABRIL
 
No se si cada dia és el dia internacional d’alguna cosa. Recaptar fons, donar-li veu als mitjans, etc. és l’assumpte i aquest dissabte es celebra el dia internacional... de les botigues de discos: tatxaaan!
 
Petits concerts, venda d’edicions exclusives al llarg del dia, encara que, sempre que no s’esgotin – això és un acudit – després les puc comprar igual. A mi se’m fa difícil saber si realment el necessiten o no, la diada aquesta. Hi ha d’altres negocis bastant més necessitats i per aquesta regla de tres, possiblement amb els dies que té l’any no en tindríem prou. 
 
Tinc enormes i meravellosos records viscuts en aquests espais, temples del vinil, que he anat buscant tota la vida siguin on siguin i és clar, dins de les meves possibilitats, i en aquests santuaris localitzar el raconet adient per a dir les meves oracions i que siguin escoltades en forma de troballa.
 
Al nostre país, les botigues participants son aquestes:

Ciutat de Palma:

-       Vinilo  

València:
-       Discos Amsterdam
-       Harmony 

Girona:
-       Moby Disk Records 

Tarragona:
-       Shiva Music 

Vic:
-       Martulina Divina 

Barcelona:
-       Revolcer Records
-       Discos Revolver
-       Daily Records
-       Disco 100
-       BCore Disc
-       Discos Castelló
-       Pentagram Music Store
 

Good luck!

 
 

Last Shop Standing, pel·lícula oficial del Record Store Day 2013, que narra la preocupant desaparició de les botigues de discos. Està inspirada en un llibre de Graham Jones que porta el mateix nom i ha estat conduïda pel director anglès Pip Piper
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada