dissabte, 1 d’agost del 2015

ALGUNS TRASPASSOS RECENTS

VIDES QUOTIDIANES
 
 
Aquests han estat alguns dels traspassos d’aquest juliol que també marxa:
 
El dia 13 moria Eric Wrixon, pianista i membre fundador dels Them i Thin Lizzy. Dos dies després, l’actor anglès Aubrey Morris, amb paper a A Clockwork Orange (1971) i a The Wicker Man (1973). 
Aubrey Morris
 
 
El dia de l’ ”alsamiento nazional” Ho feia Dave Black, membre dels últims Spiders From Mars substituint a Mick Ronson. El dia 20 van traspassar el productor Wayne Carson, que entre altres, és l’autor de The Letter, tema que van popularitzar els mítics Box Tops l’any 1967, també el dissenyador Elio Fiorucci, un dels representants i activistes més importants de la cultura pop al llarg dels seixanta i setanta, i també el músic suís-alemany Dieter Moebius de la banda Kluster i Harmonia amb Michael Rother, i per acabar el dia el de Tom Moore, el dibuixant dels Archies, un dels còmics més coneguts de l’explosió pop. 
 
Elio Fiorucci
 
Dieter Moebius

Tom Moore
 
 
L’endemà, el dia 21, era Mitch Aliotta, membre dels Rotary Connection, la formació de Chicago que va saber unir la psicodèlia amb el soul. El 22 Eddie Hardin, que va passar per la Spencer Davis Group. I el 23 el guitarrista i cantant australià Doug Rowe dels Flying Circus.
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada