divendres, 21 d’agost del 2015

THE TIMES THEY ARE CHANGING’... DEL TOT

BOTIGUES DE DISCOS I VERMUTS
 
 
RUMIAMENTES I BARRINADES
 
 
Malgrat la famosa i arxi-comentada recuperació del vinil, no ens enganyem i diguem-ho tot: anar a comprar discos a una botiga, és història i l’slogan “dona suport a la teva botiga de discos” és d’un romanticisme tan caduc com la insistent manera de fer que tenen els nostres polítics.
 
Hi va haver un temps, que entrar, perdre’s  i remenar per les cubetes de segona mà, a part de brut, era excitant en grau superlatiu. Mai sabies amb quina raresa et podies trobar i com que l’especulació encara no havia arribat a afectar-les, els preus eren assequibles.
 
 
 
 
Avui, res d’això passa, perquè aquestes rareses estan penjades a específics portals d’internet i amb preus de ‘mirem i no em toquis’, ja sigui pels seus propietaris primers, revenedors o les pròpies botigues. I això passa aquí, a Londres o a Bombai. 
 
Avui, a no ser que siguis un ionqui del vinil, que aquests – aquestes – queden disculpats, anar a comprar discos resulta lògic per, única i exclusivament, els recent editats. I encara, perquè el material a la venda és tan inabastable per un comerç, que el més còmode també és adquirir-lo per la xarxa.  
 
Conclusió: que serveixin vermut quan digui tres i l’anirem a fer mentre petem la xerradeta. Ja ho deia el mestre.
 
Un, dos... i tres!
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada