dimarts, 29 de novembre del 2016

BURN PUNK LONDON

NOTÍCIES I ALTRES RUMORS


Ho ha batejat Burn Punk London i Joe Corre, ja saps, fill de Malcolm McLaren i Vivienne Westwood, serà tot lo fantasma que vulguem, però allò que va prometre mesos enrere de cremar objectes valorats en més 6 milions d’euros pertanyents a la seva col·lecció de memorabilia punk com a protesta per això dels 40 anys del punk que es celebra de forma oficial a Londres, ho ha començat a fer. No es vol estressar, per això l'exhibició durarà varies setmanes.

fot.John Phillips


La cosa ha començat aquest cap de setmana i el lloc escollit va ser al barri de Chelsea i al marge del Támesis, utilitzant també una barca que va baixar pel riu. Tot plegat feia força bonic. Com a decorat, unes banderes amb imatges de Theresa May, Cameron o Blair a més de simbologia de grans corporacions.

El missatge: El punk mai ha pretès ser nostàlgic. El punk s’ha convertit en una altra eina de màrqueting per a vendre’t coses que no necessites.” No està gens malament.




fot. Ki Price


1 comentari:

  1. No està gens malament, no. Però segueixo dient que aquesta acció contrasta una mica amb els preus als quals es venen les peces de roba dissenyades per la senyora mare d'aquest home. "Una altra eina de marketing per vendre coses que no necessites", no era més o menys així com el propi Malcolm McLaren va concebre els Sex Pistols?

    ResponElimina