diumenge, 6 de novembre del 2016

DAVID HOCKNEY

ART – INSTAL·LACIONS – DISSENY


Hi ha esquitxos de disgust, com els que em faig jo a sobre del vestit i que acostumen a ser de vi negre, i n’hi ha de privilegiats, fets per mà educada, com la de David Hockney en el quadre A bigger splash.  Qui no ha fal·lucinat alguna vegada amb aquest quadre?



A partir d’aquest novembre – això sí, també per a butxaques privilegiades – es pot adquirir el llibre A Bigger Book, una monografia en tamany gegant (SUMO) editat per Taschen, on es fa un repàs dels més dels 60 anys de treball, des dels primers realitzats a la Bradford School ofArt, els de la seva etapa estel·lar en el Swinging London i les piscines de Los Angeles als setanta, fins les grans series de retrats de més cap aquí i els dibuixos fets amb iPads.






La sort és que el propi pintor ha estat al darrera de l’edició del llibre que inclou més de 450 obres. L’any que ve, que en farà 80, l’espera una exposició de gravats dels primers anys amb el nom de ‘David Hockney: The Complete Early Etchings 1961 – 1964’ a partir del 3 de febrer a la Hazlitt Holland- Hibbert de Londres i... a la Tate, una retrospectiva que es presenta com la més gran realitzada mai del pintor anglès i que anirà del 9 de febrer al 29 de maig.

Hockney a dojo.


amb Benedikt Taschen a l’estudi de Hockney




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada