dijous, 17 d’agost del 2017

TOTAL RECORDS – VINILS I FOTOGRAFIA

FOTO COLECTANIA – BARCELONA
del 22 de novembre a l'11 de març

ART – INSTAL·LACIONS - DISSENY

Les amants dels vinils sabem prou bé que les portades son una part addicional de l’objecte, però sense elles costaria molt d’entendre l’excitació que ens produeix la seva companyia. Quina de nosaltres no ha comprat alguna vegada un disc atreta per la portada?

La nova Fundació FotoColectania, després de deixar aquell refugi que era el local fronterer amb Gràcia, continua amb la seva línia expansiva, i avança el que serà la seva propera exposició. Les fotografies de Robert Frank, Bernd & Hilla Becher, Weegee, Helmut Newton, Herb Ritts, Annie Leibovitz, Nobuyoshi Araki, Jeff Wall, Anton Corbijn, William Klein, Jean-Paul Goude, Irving Penn, Ryan McGinley utilitzades per portades de discos, penjaran de les parets de la galeria a partir del 22 de novembre.

Després de passar per Arle – la producció és del propi festival Les Rencontres de la Photographie – Zuric i Berlin, s’aturarà a Barcelona comissariada per Antoine de Beaupré, Serge Vincendet i Sam Stourdzé, i amb la col·laboració de Jacques Denis.

Boz Scaggs per Guy Bourdin

Davis per Irving Penn


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada