dimarts, 12 de desembre del 2017

COMBREGAR AMB RODES DE CARRO

PER APRETAR A CÒRRER

Els suecs d’Ikea i els nord-americans de Sonos uneixen les seves ments pensants per vendre’ns, com qui acaba de descobrir la sopa d’all, la idea que qualsevol de nosaltres pot tenir des que començem guanyar-nos la vida: oferir a les persones la possibilitat de crear una bona atmosfera a casa amb un bon disseny i música (aplaudiments).


Pel seu compte, el director de Ikea Home, el senyor Björn Block i el de Sonos, el senyor Patrick Spence, han preguntat i descobert coses, se suposa que amb l’ajut de més gent així com ells. Per exemple, el primer, a la pregunta de quin so associes a casa teva, diu que molta gent va respondre que la música. Tal qual. I l’altre, ha descobert que les persones que viuen juntes i escolten música juntes, passen més temps a casa. Cuidadu.

Tot això amb l’excusa de l’evolució cap a una casa intel·ligent. És a dir, involucionar encara més cap a una societat on la felicitat va estretament lligada a la tecnologia barata i enriquidora per uns pocs. La seva ajuda té prevista l’arribada el 2019.

(quin horror)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada