dimecres, 20 de desembre del 2017

THE GO-GO’S A ESCENA

EFECTES COL·LATERALS

Si ets noia que para l’orella, al mateix temps que et surten els primers pels, escoltes i veneres un grup que, per pura casualitat, resulta ser el millor del món. Anys després, quan arriba el dia en que comences a estar fins al cap de munt d’aquells mateixos pels i estàs folrada de pasta, decideixes utilitzar-la per fer un musical dedicat a aquell grup que tant ajudaven a les teves hormones per aconseguir aquell estat inexplicable d’excitació.

És el que està fent Gwyneth Paltrow a partir de l’adaptació de Jeff Whitty, co-produir un musical que encara que es va estrenar a Oregón el 2015, aquesta primavera s’instal·larà a San Francisco per posteriorment fer el salt a Broadway. 

Gwyneth Paltrow al 'Glastonbury' el 2011

El musical està sota les ordres de Michael Mayer, que es veu que aquests afers, per ell es com bufar i fer ampolles, i es basa en un escrit del segle XVI de Sir Philip Sidney que es diu The Countess Of Pembroke’s Arcadia i que inclou les cançons de la banda.



Paltrow va néixer el 1972 a Los Angeles, la mateixa ciutat on deu anys després les Go-Go’s triomfarien amb aquells Beauty and The Beat (1981) i Vacation (1982). Però com és natural, amb el pas dels anys, la cosa es va anar espatllant fins a circumstàncies de 112



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada