dissabte, 30 de desembre del 2017

MISSIÓ: MART

MENCIONS APART




La resposta a si van estar realment a la lluna o si tot plegat era un decorat en un magatzem del govern USA, forma part de les histories d’una etapa del nostre món en que especular tenia el seu punt. Com el tenia dissenyar peces de roba.




Buzz Aldrin, membre de l’expedició Apollo 11 i l’home que va trepitjar la lluna per primera vegada després de Neil Armstrong, als seus 87 anys ha dissenyat la seva pròpia col·lecció d’accessoris de la mà de la firma Sprayground, que consisteix en una jaqueta, un parell de motxilles, uns guants i una gorra, tot sota inspiració estel·lar. Els preus curiosament no son astronòmics com seria de suposar, entre els 20 i els 275 euros.






Aldrin està involucrat en la construcció d’una base lunar des d’on es vol llançar una missió a Mart. Segons ell, l’home ha de trepitjar el planeta roig abans del 2040 i aquests dissenys formen part del paquet promocional del projecte i commemoratiu de la signatura protocol·lària a la Casa Blanca fa quinze dies, per activar l’assumpte.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada