dijous, 8 de febrer del 2018

THE BEATLES IN INDIA


DOCUMENTAL

Encara que totes sabem que la il·luminació no es troba a la Índia, el país sempre ha tingut el ganxo necessari per atraure als buscadors de tot el món. L’entorn i les suggestions sensorials ajuden, però la comprensió es troba molt més a prop. És en aquest context que els viatges espirituals a la Índia estan envoltats de cert misticisme i si a sobre és l’any 1968 i qui s’hi desplaça son els Beatles, l’assumpte agafa volada.

Hi ha prevista per a la tardor d’aquest any, l’estrena de The Beatles in India, el documental dirigit per Paul Saltzman, que explica la famosa i deformada estada que el quartet de Liverpool va fer a Rishikesh, al nord del país amb Maharishi Mahesh Yogi, acompanyats per tot un seguici on hi havia des de Donovan fins a Mike Love dels Beach Boys o Mia Farrow.




El productor del film Reynold D’Silva, ha explicat que ‘la idea la tenia al cap des de mitjans dels noranta’ ...’ i ha sigut per pura coincidència, o el destí, que tres persones diferents em van posar en contacte amb Paul a principis de l’any passat i va resultar que ell també havia estat pensant en el projecte’.

En el rerefons de la història hi figura el procés de creació del White Album que va ser llançat el 22 de novembre d’aquell mateix any.

Ara caldrà veure quan i de quina manera ens arriba a nosaltres.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada