dilluns, 8 de juliol del 2019

LA NOVA SONORITAT DE MOON DUO

AVANÇAMENT

Stars Are The Light serà el setè àlbum de l'inclassificable duo de Portland – en el bon sentit de l’expressió –Sanae Yamada i Ripley Johnson, un disc ‘convertit en el de la progressió cap a una nova forma d’expressió a partir de la voluntat de sintetitzar allò abstracte i metafísic amb allò encarnat i terrestre’. Posats a buscar que no quedi. I la promo continua, ‘son cançons sobre les experiències humanes encarnades: amor, canvi, malentès, lluita interna, alegria, dissort, representat en una mena de ball del jo, tant en relació amb altres éssers com amb la dansa eterna del cosmos’.

fot.  Jasmine Pasquill

Mesclat per Peter Kember Sonic Boom a Serra de Sintra, on resideix de tant en tant als afores de Lisboa, a la zona, els romans ja li deien ‘les muntanyes de la lluna’ i està clar que la van trobar. Al carrer el 27 de setembre via Sacred Bones.

Sanae Yamada insisteix i ho especifica més: ‘Hem canviat, les formes han canviat, el món ha canviat i hem buscat que el nou treball reflectís això’. Però si el comprarem igual!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada