dimarts, 7 de juliol del 2020

LA INVOLUCIÓ HUMANA DES DE LA PERSPECTIVA DELS FESTIVALS


DINÀMIQUES DE MASSES

La realitat ha superat a la ficció de llarg. Resulta que les pel·lícules de ciència-ficció que auguraven la conversió de l’home en éssers amb caps de suro, no eren de ficció

Hi ha uns llestos que com que veuen que no ens importa assistir als espectacles com si fóssim bestiar per vendre en una fira, ja s’han empescat un sistema. Es diuen SSD Concerts i son els que estan al darrere de This Is Tomorrow Festival i Virgin Money. El seu líder, Steve Davis, diu: ‘No podem estar sense música en aquests temps, pel que la nostra única preocupació ha sigut com portar-la al públic britànic de forma segura i responsable’. Com ens estima el nostre líder.


El laboratori on ho tenen previst fer és a Newcastle a finals d’estiu. D’agost fins a mitjans de setembre. El Virgin Money Unity Arena estarà a l’hipòdrom de la localitat, on hi muntaran 500 tanques, com corralets, per a cada grup, amb la corresponent entrada que hauran comprat per internet. Fins a un total de 2.500 caps. Els corralets estaran separats entre ells dos metres per a que no es puguin contaminar. Com no, també es podran comprar aliments i begudes – d’una marca escollida, of course – mitjançant un sistema unidireccional, pre-ordenant abans la comanda. Ho tenen tot pensat. Des de l’organització han fet saber que mantenen el cartell anunciat, quan estava programat pel mes de maig. Per tant confirmen a Sam Fender, Gerry Cinnamon i Royal Blood com a caps de cartell. Els dies forts seran el 14, 15 i 16 d’agost.

Normalitzar situacions com aquesta em sembla força desagradable. La diferencia respecta a la situació de primers d’any rau en que qui no rebia subvenció, diner públic, ara ja en rep. L’altre, veure com s’aplica la famosa frase: ‘Donde dije digo, digo Diego’. O el que és el mateix: ‘On vaig dir de canviar, dic caviar’. A partir d’aquí el millor que podem fer és riure.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada