diumenge, 27 de setembre del 2020

FRAM HEALY (TRAVIS) i SUSANNA HOFFS, DUET EN LA DISTÀNCIA

A TOCAR

La banda escocesa de soft-pop Travis, està a punt de disposar de nou àlbum. Serà el novè d’aquella carrera encetada el 1990 i es dirà 10 Songs

El duet en el que participa Susanna Hoffs, correspon al tema The Only Thing. Una preciosa balada pop, digna dels millors duets de la història i enregistrat d’una manera que també passarà a la història. Fram Healy ho explica: ‘Vaig contractar a un petit equip i vaig convèncer al director del Theatre Royal de Glasgow per a que ens obris les portes. Una de les dificultats era posar-nos a tots en el mateix escenari sense ser-hi, intentant capturar l’espontaneïtat del duo mentre ens trobem en diferents llocs’. 


Un disc amb molt d’amor, perfecta per la càlida veu de Hoffs. Amb les piles posades, anuncien gira amb dates a Manchester, Leeds, al Roundhouse de Londres i és clar, a Glasgow. Disponible via BMG a partir d’aquest 9 d’octubre en diferents formats, incloent un de super-luxe en doble vinil (blau i vermell) incorporant 10 demos i un 10” amb Valentine.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada