dissabte, 19 de setembre del 2020

YO LA TENGO EDITEN UN CURIOS i VALUOS EP

ALTRES EDICIONS

El LACMA (Los Angeles County Museum Of Art) va  dedicar una exposició al reconegut artista japonès Yoshimoto Nara, que va finalitzar aquest mes passat, prorroga inclosa

És sabut que la música forma part de les seves inspiracions, el folk, el rock i el punk en parts iguals i sempre que pot, li agrada plasmar-ho. Amb tot això, des del 2003 que manté una amistat amb la família Yo La Tengo, fet que ha provocat alguna col·laboració entre ells, com la d’exercir de DJ’s per a una inauguració a la Asia Society. D’aquesta manera és com es va arribar a gestar aquesta brillant idea, consistent en la inclusió en el catàleg de l’exposició de l’artista japonès, d’un vinil amb algunes de les cançons favorites de Nara en una cara i les mateixes, versionades per la banda d’Oboken, més un tema inèdit, a l'altra.

Ara, fonts oficials de la banda, han anunciat l’edició d’aquests mateixos sis temes en un EP que sortirà el mes que ve via Matador Records, amb el nom de Sleepless Night. Hi trobarem a més de Bleeding, el nou tema, les versions de Blues Stay Away de The Delmore Brothers, Roll On Babe de Ronnie Lane, It Takes A Lot To Laugh de Bob Dylan, Smile a Little Smile For Me de Flying Machine i aquest Wasn’t Born To Follow dels Byrds. Afegir que la retrospectiva de Yoshimoto Nara, es podrà veure al Guggenheim de Bilbao la primavera de l’any que ve.

(fot. Brian T. Silak)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada