dilluns, 9 d’abril del 2018

THE PHANTOM BAND, QUAN ES VAN FER VISIBLES

GUEST ARTIST

De l’enriquidora infinitat de bandes que sorgeixen de tot tipus de caus, n’hi ha d’aquests que no paren d’abastir-nos l’esperit amb grups que fan petites grans obres des del seu trosset i que ens abasteixen del nostre aliment necessari. Amb el nou segle van aparèixer més i més bandes i d'un d’aquests caus proveïdors – un dels més prolífics –, Glasgow, va sortir The Phantom Band.



Cap al 2003 es va gestar la banda i van anar tocant i fent concerts per la seva ciutat natal (Stereo, Nice’n’Sleazy) i Edinburgh (Wee Red Bar) amb diferents noms, editant CDR’s i cassettes que distribuïen ells mateixos com podien. El 2006 ja van començar a utilitzar el de The Phantom Band (es diu que el van acabar escollint per lo difícil que era ser vistos). El 2007, va venir un primer single Throwing Bones. El 2009 va ser l’any del debut amb Checkmate Savage i després van venir The Wants (2010), Strange Friend (2014) i Fears Trending (2015). Per a mi, el rastre que van deixar amb el primer treball no l’han arribat a deixar en cap dels posteriors.

La sonoritat d’aquest Checkmate Savage destil·la pop, folk, kraut i electrònica a parts iguals. Duncan Marquiss va definir la banda al principi de la seva carrera com 'un col·lectiu escocès de rock socialista.' Havia de ser maco. AMB CROCODILE, INCLOSA EN AQUEST PRIMER OFICIAL, VAIG VEURE-HI UNA RE-ENCARNACIÓ.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada