diumenge, 12 de maig del 2013

ALAN McGEE IS BACK

Fum una pinta de cràpula que és massa. Però una cosa és innegable: aquest home està penjat de la música. Com a mínim les coses que fa sempre les justifica – com si calgués – parlant dels estímuls que li aporta. Retorna amb 359 Music, un nou segell amb Cherry Red d’acompanyant. Com ell mateix ha declarat, la intenció és la de tornar al joc. “La meva visió de 359 Music és que sigui una plataforma per a nous talents i aquests mateixos que son ignorats per les majors”. Es mou des de la independència de poder fer el que li ve més de gust i no li preocupa gens ni mica que surti bé o no, per ell l’important és poder llançar un mínim de mitja dotzena de bandes noves per any i per suposat, controladament per qüestions de ressaca crònica post-gresca-diaria, la diversió que se’n derivi. Fastuós. 
 
En relació al seu passat, diu que no hi ha una cota del tipus “serem els mes grans, com amb Creation Records. Si a la llarga, els que respecten i estimen la música pensen que 359 Music n’ha aportat una mica de la bona, això serà l’èxit per a mi aquesta vegada”. 
 
Finalitza el comunicat amb el següent avis: “Si ets artista i vols ser tingut en compte per 359 Music, envia un MP3· a infoat359music@aol.com i l’escoltaré personalment”.
 
No es va poder estar de reblà la notícia expressant que la música en aquests moments el què necessita és una puntada de peu als collons. Amén.
 
Per fi una mica d’animació!
 
Alan McGee punxant a la desapareguda Sala Cibeles l’any 2005
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada