diumenge, 26 de maig del 2013

PRIMAVERA SOUND 2013

DISSABTE 25

Els dos extrems, Phil Elverum al capdavant de Mount Eerie...
 
... i John Dwyer, de Thee Oh Sees
  
Sam Prekop de The Sea and Cake
 
Cherie Ko de Bored Spies, banda de Singapur
  
Y eso es todo amigos!... com deia Porky a l’acabar l’episodi de dibuixos animats de la Warner Bros. 
 
A falta dels bonus tracks, el xou s’ha acabat. Per què te més d’espectacle d’entreteniment de masses que d’interès real per la música. I sinó que li preguntin al pobre Phil Elverum quan ahir, 15 minuts després de començar el set, l’escenari es va veure literalment col·lapsat fins al final de l’actuació, pel so que venia de l’escenari del costat on començava Adam Green 

Hem vist com inexorablement tot arriba i el final del Primavera, entès com un fet cultural musical i no com un de merament turístic, també. Tret d’algun fet aïllat, tot està pensat exclusivament per atraure turistes o per a gent que si hi hagués la Feria de Abril, li aniria igual de bé, és clar, sempre que no falti cervesa i algú fent sonar un instrument musical per bellugar els peus, sigui en directe o no. Difícil no pensar en altres esdeveniments, com el de Benicàssim, que també li va arribar l’hora.
 
Al final em quedo pensant el de sempre: que si no compro l’abonament, serà difícil veure algun músic que d’altre manera no el veuré. Queda com la cosa positiva, que si no fos pel festival, gent com Neko Case o Dexys continuaríem veient-los només pel You Tube. Així doncs, tan sols queda afegir l’epitafi. Parafrasejant a Companys:
 
Tornarem a sospirar
Tornarem a sofrir.
Tornarem a comprar l’abonament.
 
Ah! I donar les gràcies a l'organització per suprimir els vals per les begudes. Un detall.
 
 
 
    
Rough Trade o l’ambaixada anglesa al Fòrum
  
speak english... or spanish
  
Nivell
El cafè passa de 1,50 € a 2... i si vols llet, 3,00 €. No apta per aturats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada