dijous, 9 de maig del 2013

MUSEU ABBA

 
 
 
Dimarts es va inaugurar en el Swedish Music Hall Of Fame un espai amb el nom d’Abba The Museum, un bocí de la història d’una de les bandes amb més carisma que hi ha hagut en l’àmbit de l’espectacle més festivalero. En ell es pot accedir a una reconstrucció dels estudis Polar d’Estocolm, on van enregistrar alguns dels seus èxits, cantar al costat del grup convertit en holograma, veure nombrosos objectes, discos o vestits entre filmacions i tota la parafernàlia pop que van generar al llarg dels seus intensos 10 anys d’existència, abans de tirar-se els trastos pel cap.
 
 
 
 
helicòpter usar per la portada de l’àlbum Arrival de l’any 1977
 
 
 

 
Va haver festa i suposem que força Absolut corrent entre els convidats assistents a la inauguració a l’exterior de l’edifici ubicat a l’illa de Djurgárden, una de les catorze que constitueixen la ciutat sueca. Entre les més o menys 700 persones assistents, tres dels membres de la banda. Va faltar Annette Fältskog, de promoció per Londres preparant el seu sorprenent retorn.
 
 
 
 
 
 
 
No es pot negar que d’ells son 3 o 4 de les millors cançons de la història del pop. Seria interessant realitzar un treball com If I Were A Carpenter, el fascinant i llegendari recopil·latori tribut als germans Karen i Richard Carpenter amb tot de covers de diferents artistes de l’escena alternativa.
 

Imagino una capsa de singles de versions del grup suec realitzades per artistes del pal Kurt Vile o Grizzly Bear.
 
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada