dimecres, 5 de febrer del 2014

ONLY LOVERS LEFT ALIVE

JIM JARMUSCH 
CINEMA
 
Mentre continua treballant en el documental dels Stooges recollint imatges, ja no sabria dir què és el què fa millor, si posar-se darrera la càmera o darrera d’un piano. La pel·lícula, que s’estrenarà l’abril, porta la banda sonora composta pel propi Jarmusch junt amb el seu ja habitual company de músiques, Josef Van Wissem i està interpretada per Sqürl, la seva pròpia banda formada per Carter Logan, Shane Stoneback i ell mateix amb la participació d’alguns artistes convidats com Nika Roza DanilovaZola JesusYasmine Hamdam i Madeleine Follin del duo pop de Nova York, Cults
 
Va d’un vampir músic i una vampiressa amb depressió que estan enamorats fins que apareix la seva descontrolada germana petita i lia la troca. Va triomfar a Toronto, a Sitges – premi Especial del Jurat – i a Cannes on es va endur justament un premi per aquesta banda sonora. 
 
Tom Hiddleston i Tilda Swinton
 
 
 
ATP Recordings serà l’encarregada de l’edició disponible d’aquí 15 dies en doble vinil de 180 grams i en color vermell. Pura delícia, llàstima aquesta obstinació en voler ser eterns.
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada