dimecres, 23 de juliol del 2014

EFÍMER

CURIOSITATS
 
 
Avui va de rollo. Si es viu les coses amb els sentits es pateix. Quan no trobo el disc que busco, pateixo. Quan una botiga de discos tanca, pateixo. Que efímer que és tot. I quantes experiències efímers viscudes en aquests espais plens d'olors i de perfummmms... de fa poc i de fa molt temps, de llarga i de curta durada, de grans i de minúsculs, que van ser emblamàtics o no tant, o que els dependents em fossin simpàtics o per matar-los, però tots efímers.
 
ALGUERÓ DISCOS  de Balmes amb Travessera, HARCORE RECORDS del c.Industria, RAF del c. Aribau entre la Diagonal i la Travessera, EL GARAJE del c. Vallfogona, PAN Y MÜSICA del c. Ros de Olano i DISCO SHOP, del mateix carrer tocant més a Gran de Gràcia, JAZZ COLLECTORS del passatge Forasté, COMPACT & DISC STUDIO del c. Alfons XII casi a dalt de tot tocant a plaça Molina, ENGLAND RECORDS primer a Tallers i després a Torrent de l'Olla, IDEAS del c. Guillem Tell, JUKE BOX de Bigai, GAY & COMPANY al c. Hospital, 7"PULGADAS del c. Comtal, L'ESCALA del c. Avinyó, PALACE MUSIC a Consell de Cent, DISCOS PASEO DE GRÀCIA fent cantonada amb Rosselló, LA GRAMOLA al petit c. Cucurulla, la cadena de LA PERA amb varies botigues, la de Consell de Cent i la de Gràcia entre altres, TOCS que ho era també de llibres a Consell de Cent, VIRGIN, mastodóntica, al passeig de Gràcia amb Gran Via
 
 
 
ROCK & BLUES al c. Tallers, MANDALA també a Tallers, com QUERALTÓ, MOVIE'S o OVERSTOCKS, la filial de Castelló, RIFF RAFF a Riera Baixa, NEWTON més de còmics, però si val (encara existeix com a tal) a Riera Alta, DISCOS BALADA a Pelai, CD DROME a Valldonzella, LUCHADOR RECORDS a Ferlandina, CASA USHER del c. Aragó i després desgraciadament per poc temps al c. Pujades, PLANET MUSIC del c. Mallorca tocant Enric Granados, UNPLUGGED del c. de la Cera, DISCOS CHELSEA al c. de Sants, DISCOS CRAC al passeig Maragall més amunt dels 'quinze', MARTIN'S del c. Industria tocant al mateix Maragall, DISCOS JOCAR a Badalona com MEMPHIS RECORDS, o CRAYWINCKEL que tot i ser d'electrodomèstics antigament disposaven d'una secció de discos igual que VIDOSA al c. Balmes davant de Pàdua, i així moltes altres botigues que no em consten però tan efímers com qualsevol d'ellas.
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada