divendres, 12 de setembre del 2014

CAT POWER DE NOU A BARCELONA

RUMIAMENTES I BARRINADES
 
 
Aquests dies s’ha parlat que, ja recuperada, Charlyn Marshall, com ja es sabia de Marianne Faithfull, farà un nou concert a Barcelona, aquest cop, sota el patrocini d’un banc. Suposo que són coses inevitables i que fins i tot ni elles mateixes deuen saber masses d’aquests detalls. Però a mi em sap greu haver de mirar cap a una altra banda amb aquesta simplicitat actual del tot està be
 
A més, tampoc entenc la necessitat del patrocini. El fet comporta que toquin en luxosos espais com l’Auditori o el Palau de la Música, en comptes de en una de les habituals sales de concerts? També he de mirar cap a un altre banda per fer veure que no se que la meitat del públic és gent que no ha pagat entrada? Per què no ens enganyem, no són pas dones que omplin grans locals. És clar que tampoc veig el director d’una sucursal o el cap la cap del departament de finances amb els seus respectius i respectives en una d’aquestes habituals sales.
 
Sempre he volgut viure pensant que el pop te un costat gamberro que per petit que sigui, li dona el caràcter i el punt insolent necessari per a ser fidel a sí mateix. I adoro tant a una com a l’altre. 
 
Estem morts.
 
Cat Power
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada