divendres, 19 de setembre del 2014

SHEARING PINX

SHEARING PINX + SIDA
CONCERTS
LUPITA DEL RAVAL – BARCELONA
18 – 09 – 2014
 
Van escalfar l’ambient a base de bé la banda francesa Sida. Un huracà punk de rever bategant a tota llet, definits per la veu i els moviments convulsius de Maïssa més els gemecs que treien del teclat entremig de cops i vatzegades varies. 
 
La segona part pertanyia als membres de Shearing Pinx, vinguts al continent des de Vancouver amb ganes de demostrar que, al Canadà, poden ser tan experimentals com civilitzats. O molt més. 
 
Sydney Koke abraça als seus dos companys de viatge amb un contundent baix. Així, Nic Hughes, a base de tota mena de formes i maneres, treu un estrany brogit a la guitarra i Jeremy Van Wyck produeix uns sons en forma de lletres acompanyades dels cops que, més o menys en una cadència imaginada, dóna als tambors, manifestant, com en un estat fora de sí, un fluid i generós diàleg per a enlluernar-nos a tots, astorats i impressionats assistents a tal espectacle. Contemporaneïtat de gama alta.
 
La cara del responsable del local, era tota un poema per l’important grau de preocupació que li generava l’explosió sònica que s’estava produint i l’alt volum que havien d’absorbir les parets de la sala. Més que mai, el risc forma part d’un dels estils més interessants de música. I sinó que li diguin a ell.
 
 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada